O nas

V podjetju VZR d.o.o. se že od samih začetkov ukvarjamo s celovito izvedbo strojnih inštalacij, ki vključuje samo načrtovanje, izvedbo ter optimizacijo inštaliranih sistemov.

Vseskozi sledimo prvotno zastavljeni viziji podjetja, ki je zagotavljanje strokovno in kvalitetno izvedbo storitev in vgrajenih komponent (materialov). Sodelujemo s podjetji, s katerimi si delimo isto vizijo in skupaj pišemo zgodbo o uspehu. Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi partnerstvi z najbolj priznanimi blagovnimi znamkami s področja strojnih inštalacij ter ogrevalne tehnike in prezračevanja.

Podjetje že od samih začetkov vztrajno širi obseg poslovanja in tako ima trenutno 8 redno zaposlenih, z našimi poslovnimi partnerji pa lahko za namen večjih projektov zagotovimo do 30 visoko usposobljenih monterjev. Torej, z veseljem izvedemo inštalacije manjšega obsega ali se spopademo z izzivi večjih projektov.

Odlike našega podjetja so zanesljivost, kakovostno načrtovanje in izvedba ter dosledno upoštevanje dogovorjenih rokov, zaradi česar smo si pri poslovnih partnerjih pridobili zaupanje in se lahko pohvalimo s preko 150 uspešno dokončanimi projekti.

Naša vizija je tudi v prihodnosti ohranjati tendenco strokovnega razvoja ter skrbeti zakakovost izvedbe, utrjevati svoj položaj na slovenskem in sosednjih trgih ter še naprej učinkovito skrbeti za potrebe naših strank in poslovnih partnerjev.

SEDEŽ PODJETJA

Malo Mlačevo 25a, 1290 Grosuplje

PISARNA IN SKLADIŠČE

Župančičeva cesta 31, 1290 Grosuplje

Vaš edini kontakt za izvedbo celotnega sistema strojnih inštalacij

Naša ponudba zajema celoten sistema strojnih inštalacij, pri celotni izvedbi strojnih instalacij smo lahko vaš edini kontakt. Posledično prihranite na času in denarju, brez potrebe po usklajevanju z različnimi izvajalci (vodovodarji, prezračevalci, …).

Zakaj izbrati nas?

Izbira pravega izvajalca strojnih inštalacij je ključnega pomena, zato ne velja sklepati kompromisov. VZR d.o.o je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju načrtovanja in montaže celotnega sistema strojnih inštalacij. S profesionalnim odnosom in skrbno izbrano ekipo vam nudimo celovito izvedbo strojnih inštalacij na večjih in manjših objektih.

V spodnjem pregledu je strnjenih nekaj ključnih razlogov, zakaj za izvedbo izbrati prav podjetje VZR d.o.o.

Dolgoletne izkušnje in usposobljenost monterjev

Strokovno izvedena dela ter v skladu z ustrezno zakonodajo

Zagotavljamo optimizacijo in vzdrževanje ter servisiranje sistemov

Sodelovanje z najbolj priznanimi dobavitelji v panogi

Ažurnost in proaktivno vodenje projektov

Konkurenčne cene za kvalitetno opravljene storitve

Za izvedbo strojnih instalacij in vgrajene materiale pridobljeni vsi potrebni certifikati, strokovni izpit

Možnost plačila v kriptovalutah

Kontakt

Malo Mlačevo 25a, 1290 Grosuplje